Steampunk

Pandantiv din cupru si piatra. Culorile sunt obtinute termic.Steampunk (steam - abur, punk - conflict, protest) este un subgen al ştiinţificului fantastic şi ficţiunii speculative, care a devenit proeminent în anii 80-90 ai sec. trecut. Lucrările încadrate în acest subgen, modelează o lume imaginară care şi-a însuşit cu desăvârşire utilizarea maşinilor cu abur. Termenul este asociat cu cyberpunk, şi adesea linia subiectului prezintă o istorie alternativă. Stilistic subgenul este plasat in epoca victoriană engleză, dominat de numeroase invenţii asemănătoare cu cele descrise în romanele lui H. G. Wells şi Jules Verne. Autorii care tratează aceste subiecte acordă o atenţie sporită detaliilor ce ţin de rutina zilnică, fiziologică. În general ambianţa steampunk este de natură cinică, pesimistă, dystopică ('antiutopică').
(Wikipedia)


Comentariile celorlalti

Cum pot intra in posesia lui? as mai dori 2 medalioane :) va rog sa imi trimiteti un mail daca se poate pe salamolksa@yahoo.com cu pretul si daca se pot cumpara
andra (Email) - 12 02 11 - 17:17

Comentariul tau


Nume:  
Remember personal info?

Email:
URL:
Comentariu: / Textile


( Inregistreaza numele tau de user / Autentificare )

Notificare: Da, trimite-mi email cand cineva raspunde.

Anunt: Toate etichetele html cu exceptia <b> si <i> vor fi inlaturate din comentariul tau. Poti face link-uri prin simpla tastare a url-ului sau a adresei de email.