Despre mine

De ce ai ales să deschizi site-ul metamorfoze?

De-a lungul timpului ca și utilizator de social media, am început să observ și înțeleg cât de multe persoane folosesc platformele de socializare pentru a căuta sau găsi raspunsuri și sprijin din partea altor persoane, la propriile dileme, necunoștințe și dificultăți.

Asfel am simțit că un site ar putea să fie locul potrivit în care să ofer raspunsuri la cele mai frecvente intrebări la care lumea caută rezolvare.

Principalul scop al acestor raspunsuri este de a te face să privești situația la care cauți rezolvare din mai multe unghiuri. Acest fapt te va aduce în punctul în care poți decide cum dorești să evolueze sau să se încheie respectiva situație.

Ce pregătire ai?

Pregătirea mea profesionala este ca psiholog, am obținut licența în psihologie și dețin un master în domeniul sănătății, în plus am formare ca consilier și psihoterapeut.

După ce principii te ghidezi în munca ta?

Cred că munca de psiholog nu implică doar persoane cu probleme dificile care necesită mai mult efort comun în ședințele de psihoterapie, și dinpotrivă există suficiente persoane care au probleme ușoare care apelează la un specialist în acest domeniu doar pentru a găsi un singur raspuns, rezolvare pe care de multe ori o cunoaște și singură.

Asfel că încerc să fiu cât mai atentă la ceea ce mi-se transmite, dar și la ceea ce își dorește persoana care îmi caută sprijinul și sfatul, deoarece uneori este nevoie doar de motivare pentru a atinge scopul dorit.

Încerc pe cât îmi stă în posibilități să le transmit celor care doresc să facă ceva pentru ei, că este mai important să găsească acțiuni mici de care să se țină pentru a își schimba calitatea vieții și că schimbările majore aduc cu sine mult mai multe schimbări de cât pot fi prevăzute.

Și că în general nu încurajez vânătoarea de defecte pentru a le corecta, deoarece acestea în anumite situații pot să devină chiar niște abilități utile, diferența o face momentul și situația în care sunt folosite.

Nu poti copia informatia de pe acest site